Valborg !

Oliver har sovit hela natten, jag därimot har vaknat 2 ggr åh varit svinpigg ! Så har varit upp åh rökt 2ggr i natt, det är som mysko, men jag blir superdundertrött igen om jag röker en cigg, haha..

Dagen kommer bestå av mys åh bus med Oliver innan han far till sin pappa. Sen ska jag även hinna övningsköra idag med min pappa =)

Ikväll ska man jobba sig lite på Grace. Men det är lika att jobba för min del eftersom jag jobbar på kg imorn med start 11, plus att jag ska göra dom där jävla prisändrningarna åh månadsinventeringen, suuuuck ! Du ska få för de här TP, =P=P

Kaffe nu, shuuu !


Nu var jag allt bra duktig, va ? ;)

Wiihoo vad duktig jag känner mig nu..
Har städat hela lägenheten, skurat dammsugit diskat osv, utom Olivers rum för där sover ju han sen just efter 20 ikväll.
Nu kan man sova med gott samvete =)

Imorn är jag ledig fram tills kvällen. Oliver åker till sin pappa redan imorn efter 16 eftersom jag jobbar natten till fredag åh även fredagen. 3 nätter utan mitt lilla charmtroll, hur ska jag klara mig !? =/ Han har aldrig varit borta så länge från sin mamma förut, eller rättare sagt, hans mamma har aldrig varit utan honom så länge förut =P Nåja, på något sätt ska jag nog överleva, jobbar ju hela helgen så hinner nog inte tänka så mkt iaf.

Natti =)


Ciiityyy =)

Tänk så perrans.. För några veckor sen hittade jag en perfekt väska till Jessica när vi var på stan, idag hittade hon en perfekt till mig =) Haha, vi kanske borde börja shoppa åt varandra istället =P Blev även en grå huvtröja, behövdes ! Så nu ska syster få tillbaka sin röda iaf, haha.

Sitter hos mamma nu, Oliver sover ute i vagnen.. Ska väl äta middag här åh sen blir det nog åh leka lekpark, haha..

Tjoooo ! =)

Ledig =)

Idag har vi sovit till just före 9, fast O vaknade vid halv 7 åh ville ha en vällingflarra, men vi somnade som sagt om.

Vette tusan vad man ska hitta på idag, nog för att jag egentligen har massor att göra.. menmen.. Ska ringa pappa nu iaf åh höra om vi inte ska köra lite bil i eftermiddag iaf.

Om man kanske sku göra nå frulle åh klä på oss lite så man kan gå ut åh leka sen ? Det lät ju som en bra idé till att börja med iaf =)

Tjing !

Tell him !


My Angel..

Det var "idag" den skulle ha kommit, men allt gick inte som det skulle.. Livet är så jävla orättvist ! Många gamla sår har blivit upprivna..
Jag tänker på dig, lilla lilla du, väldigt ofta.. Jag har gråtit många tårar för dig, finaste lilla ängeln.. <3


Sovmorgon =D

Oliver har sovit hela natten, igen.. SÅ HIMLA SKÖNT !
Åh dessutom har han sovit till 08.20 på morgonen, wiie =)

Ska snart iväg åh lämna buset på dagis, sen blir det jobba jobba !
Ska dock försöka få så jag kan sluta lite tidigare idag, varför är en hemlis, hihi, wiie =)
Håll en tumme för Theresé !
Blir nog kanske inte 1, men 2,3 lr 4 låter också perfa ! Hohohoooooo !
Snälla snälla, låt det gå vägen, I need this Kick to *piip* !

Tjopppaaaa ! ;D

Knöl =S

Gaah, har fått värsta knölen typ i öronsnibben, inte där jag har hål i hörat utan närmare där vars örat åh kindbenet möts.. Fattar ni ? Jag suger på att förklara haha.. Men iaf, den syns inte, men den känns ordentligt åh den gör ont.. Whats wrong ? =/

Regn =/

Idag har det regnat, men jag har ändå hunnit med mkt.
Rännt med f&f, varit hos dom en stund, hittat värsta snyggingen till bil som jag vill ha (haha), stallet åh sötponnyn, hängt med Karro, kaffe åh spel här hemma med K, J åh P..

Nu har jag slängt i säng Oliver, hoppas han somnar för jag är trött ! Men det verkar som de för tyst är de..

Jag jobbar imorn, 11-ca 18.. Ska bli skööööönt ! Har varit hemma med sjukt barn åh ledig sen efter de så länge nu att jag klättrar på väggarna.. Men jobbar bara imorn, sen är jag ledig ons, tors.. Fast jobbar natten tors-fre, åh sen blir det seven days på raken på kg.. Blaaa !

Nu ska jag roa mig med annat !

Adjåååås !

Loser !

Haha, nå inte vann jag nå inte.
Första brickan hade ja 1 ifrån 50000kr. Andra brickan hade jag 1 ifrån ny lott, 1 ifrån 200kr plus en till 1ifrån 200kr. Sista brickan hade jag 1 ifrån finalchansen åh 1 ifrån 100kr. JÄVLA SKIT SPEEEL !

 Men nästa vecka då jävlar, då vinner jag, hahahaha..

Theresé =)

Hoho, snacka bruden med koll !
Jag har tydligen namnsdag idag, Terese åh Teresia, dee nii !
Fast jag stavar ju mitt lite annat =P


storheden

Mellan 10-11 tog jag åh Dessan en prommis till storheden, skönt som attans i det varma vädret =) Vi sprang runt på affärerna där åh tog en fika på Trend så barnen skulle få äta lite. Äntligen har jag hittat ett par skor åt Oliver som är både snygga åh bra på hans fötter, 69 spänn, vilket kap ! Så ska lämna igen dom som inhandlades i fredags för dom är som trånga på hans fetto fötter haha.. Köpte nå andra smågrejjer också.

Vi blev lata när vi skulle hem åh tog bussen, haha, säger bara ojoj för vissa pensionärer alltså, att dom inte kan bete sig, tror dom äger världen för att dom är äldre men icke icke !

Sen har vi varit här ute på gården åh myst i värmen. Oliver åh Vincent har lekt =)

Ikväll blir det bingolotto, tänkte att idaaaag kanske det är min tur att vinna storvinsten, åh man kan ju inte vinna om man inte vågar chansa ! =P HÅLL EN TUMME !

Pusseliiii !


Helgen..

Dax att uppdatera kanske ? =)

I fredags var vi först hemma hos Linda på B-näset. Jätte kul hade vi ! Vi var ganska många mamisar ändå. Snackade skit åh härjade på. Sen for vi på Olivers, jag Linda Maja åh Emelie rockade loss på dansgolvet i flera timmar, AJ mina fötter säger jag bara ! Efteråt gick vi på matstället, åt pizza åh svammla på, mkt trevligt =) Sen körde Jocke hem alla, gludstjärna till honom, åh så for vi hem åh sov. Kom väl hem vid 6 på morgonen haha.

Lördagen blev det att kliva upp vid 11. Vi for åh sjutsa Jockes mamma åh åt maxmat, mums med frisco ! Var hemma hos min mor en stund, sen for Jocke hem när jag for med mamma åh dom till storheden osv. Väl hemma hos mamma igen hämtade Jocke oss så for vi till min faster åh åt grillat med släkten, trevligt trevligt åh gott ! Även fruktsallad till efterrätt, mumma ! Resten av kvällen bestod av karameller åh film, men jag somnade nästan direkt, hade värsta ont i kroppen åh var dötrött !

Sen så sålade jag även min Herqules vagn igår, den blåa 3hjulingen.. Åh köpte en Cresent, scooter liknande typ. Så jag har fortfarande 3 vagnar haha.. Emmaljunga Scootern, resevagnen åh så Cresenten. Men nu ska jag väl hålla mig från att sälja ett tag ;) Men det är ju himla kul att byta vang, men tröttnar så fort på den man har.. Haha..



En sånn här är det, med fotsack åh regnskydd =)
Slänger upp bilder på våran sen när jag hunnit ta några =P

Oliver sover fortfarande, han har sovit hela natten ! =D
Fast jag tror han börjar vakna nu, så ska gå åt mysa lite.

Pusstja !


Haha, vad är mitt problem ?

Oliver har sovit heeeela natten, gud så skönt säger jag bara !
Jag somnade på soffan igår till Rederiet, vaknade inte förrän 6 imorse, pigg !
Men på något sätt lyckades jag somna om åh vakna kvart i 8 istället.
Oliver har sovit till 8 !
=)

Äntligen är det fredag också, som jag längtat, haha. Ska bli grymt kul ikväll, ser verkligen fram emot det =)
Saknar ju mina mamisar !

Ska göra oss klara åh åka in till stan, självklart är det mulet ute, bara för att Oliver är någolunda frisk åh jag är ledig. Suuck ! Nåja.

Våren är härlig !

Denna dag har ju inte känts liiite lång !
Men jag drar en snabbis..

Började med att jag klädde på barnet åh tänkte gå till mamma, men när vi kommit oss ut på gården ringer farmor, farfar åh faster åh vill komma åh hälsa på. Så då knata jag förbi Dessan bara åh hämta klosaxen åh sen hem igen. Dom kom, vi fikade massa bulla åh drack kaffe. Sen när dom for så gick jag iväg till mamma, uuuunderbart väder ute idag !!

Hängde hos mami många timmar, satt ute i solen länge åh drack kaffe. Gick på kiosken, köpte nån slags skraplott, vann så tog en ny lott, vann på den också så tog en till, 3e gången gillt tänkte jag men inte de, suck hahahaha.. Käkade pizza till middag hos mami åh sen for vi åh lät hundarna springa av sig åh så släppte dom av mig åh Oliver hemma =)

Hojj vilken kväll säger jag bara.. Nåja..

Skulle sova nå nyss men kunde inte ( skyller på kaffet ) så var tvungen att dra ett inlägg.

G-NIGHT !

Psst, jag längtar tills imorn, återförening med mammorna mina hos Linda ! =) Ska bli så kul, saknar dom helt massa mkt ! Sen blir det utgång =)


Nooo waaay !

Snacka om att ha otur alltså, det är hur jävla fint väder ute idag också !
Men här sitter man med ett sjukt barn så det är bara hålla sig inne, blää !

Ne, men han verkar lite piggare idag iaf så tänkte ta en prommis till mamma på nå tag tror jag..
Måste bara skura åh dammtorka lite här hemma först haha..

Här har jag inte tid att sitta, tjoo !



Just ja, bilderna ligger på pixbox nu !

Mysig dag =)

Karro kom hit, vi åt glass på balkongen åh solade oss i det härliga vädret. Sen blev vi hungriga, packade in oss i bilen åh for åh käka på mamma mia.. Tog en rök i hamnen åh sen hem hit igen =)

Karro for just, vi har snackat skit åh svammlat på. Har ätit lite mer glass osv. Blev endel bilder idag också, ska slänga upp på pixbox om jag orkar ikv annars blir det imorn.

Oliver sover åh Theresé är smått irriterad, jo du kan ta åt dig för de är ditt fel !
Ska ta åh äta lite sallad nu innan jag slocknar.
Blir att vara hemma imorn också, barnet är fortfarande inte i form.

Baj !


KÄRLEK !


Hett !

Inte är det liiite hett på balkongen intee, massa härligt =)
Har varit ute 10 min åh vädrat barnet lite i solen dära..

 
( klicka på bilderna för att förstora )

Nu väntas det på att Karro ska komma förbi, vi ska äta glass i solen på balkongen =D

Växtätare !

Min son står i fönstret åh ärligt talat äter på min ena blomma ! Haha, vilken jävla unge ! Jag har försökt byta ut den mot godis, kakor, bulla, mat osv men han verkar bara ska jävlas med mig ! Haha.. Nu blire att flytta blommorna också så dom inte blir uppätna.. Räcker det inte med att jag har allt på mega hög nivå åh alla stolar liggandes för att han inte ska kunna klättra !? Wojj !

Kaffe kaffe..

Don´t stop the music !

Nu tar lilleman en p-nap, ska passa på att plocka ihop allt han hunnit riva ut under den stunden han varit vaken, haha. Fast hade ju vart skönt att sova en svängom, men tänkte försöka låta bli så  man kanske somnar i tid ikväll..

Måste hinka lite mer koffein så man håller sig vaken, blöö =P
Lyssnar för övrigt på skönaste gammel låtarna, kanske delar med mig sen =P

Tillsvidare får ni en bild på mitt ♥ !


Brinnande sängar !

Fattar ni vilket jävla finfint väder det är ute, sååå typiskt när Oliver är sjuk !
Det slår aldrig feeel !

Imorse vaknade vi 7.30 ungefär, det var skööönt !
Idag blir det att passa på att städa eftersom det blir att vara hemma.

Så om det är någon som har tråkigt är det ju bara kika förbi på en kopp kaffe åh vara social =P

Nu ska jag koka kaffe så jag kommer igång !

Gammal gooooding !


Godnatt !

Huh, Oliver är sjuk, igen.. Hög feber.. Dom ringde idag från dagis på förmiddan åh han fick åka hem. Jag jobbade dock klart dagen, hann även sola så nu har man lite färg också.

Blir att vara hemma imorn med pysen, ingen annan kunde ställa upp. Nåja, älskar att mysa med mitt ♥ ! Bara tråkigt att man måste vara borta från jobbet så mkt när han är sjuk hela tiden..

Nu ska jag kila i säng, är hur trött som helst. Imorn blir det att passa på att städa när man ändå är hemma. Lär nog hinna bli endel blogginlägg också ! =P

Natti =)


Blondinbella, en skam för Luleå !

Hojjaa, gissa vem som stod åh apa sig utanför jobbet ett bra tag idag ? Jo, Blondinbella som är på besök i vår stad. Behöver jag säga mer än att hon sprider skam över Lule åh förstörde min dag !
Prinsessa kan hon väl fan leka nån annanstans !
Get back to 08-town !

Jojustja, förresten, sry att vi gör dig besviken men vi har faktiskt inga isbjörnar på gatorna här !




Do it !

Goodmorning folket !
Today vakna vi kvar över 7, det var sköönt ! Fast hon har inte sovit många timmar i natt ska ni veta för hansomheterOliver har bökat åh stökat hela natten.. =/

Dax att göra sig i ordning, jobbar hela dagen, blää ! Måste bara hinna en svängom åh sola sig lite också, man får inte så mkt mer än stekos överallt när man jobbar. Men det är ju fan också att inte all värme gav den där snygga härliga sommarbrännan med tanke på hur mkt värme jag har omkring mig varje dag typ. ÅH ÄNDÅ FRYSER JAG ALLTID ? Myyyskoo !

Have a nice day motherfucker ! KG here I come !

Godkväll !

Nå nää, jag har inte vart så jävla social här sista dagarna, har haft bättre för mig kan man väl säga hehehe.. ;P

Idag vare då p-möte på morronen, en svängom på stan med Moa (trevlans), häng hos mami åh sen Leos med Linda, Jullan åh gänget, skoj ! Inte lite utsatt måltavla bland bollarna, haha. Sen komde Scharro hit, vi åt donken mat åh svammla på, härligt härligt men farligt farligt hahaha.. Aiiit ? :P

Imorn blir det att jobba typ 9 - 18 eller nått i den stilen iaf. Gonna be nice to work with Moa hela dan, även hej du glade tror ja det var en svängom under dagen, det blir nog skoj ! :)

Back on track, back on track ! ;D

Oexisterad ! Pling !

Helgen

Helgen stavas Boden, melrose, wikmans åh P.
Tack =)

Helgen är över åh vi ska tillbaka till verkligheten med depp, tårar, tankar, ilska åh stress.
Fuck off and die naked !

Klädproblemoos !

Suck, jag har stoooora problemooos just nu. För att underlätta efter jobbet försöker jag klura ut vad man ska ha på sig ikväll.. Åh vet ni, jag har 3 FULLA garderober men typ inget att ha på mig ikväll.. Haha.. Hur ska detta sluta !?
Tunika eller jeans, tunika eller jeans, tunika eller jeans.. Big problemoos !

Tss !

Skorna är då redan bestämt, mina svart höga stövlar med snörning hela vägen, grr ;)

Säger bara detta så fattar några vad som händer ikv =P

Ibland behöver man muntras upp, då är hon rätta medicinen ! ;P
Right ?


Fredag =D

Idag har vi klivit upp redan halv 7. Oliver tyckte det var dax för barnpogram då, söötnoos.
Nåja, det gör inget, måste ändå hinna packa hans väska åh städa undan lite innan jag börjar jobba. Plus att jag faktiskt inte kan sova spec bra nu så. Oliver åker ju till sin pappa idag, kommer sakna massor, som alltid.

Om det blir som jag vill så blir det stressa hem åh fixa efter jobbet.
Tänker då fan inte sitta hemma åh ruttna, det är då ett som är säkert !

Ne, om man kanske sku ta åh hinka lite energidryck så man kommer igång. Tänkte hinna dra en snabb sol före jobbet också om jag hinner, jobba lite på brännan som äntligen börjar ta sig igen =) Dock gör ju mitt blodtjoffs att jag ändå ser likblek ut i ansiktet =S

Ajja, slänger in ett snabbt inlägg sen om jag hinner. Hejåhhejdå !


Spikat !

Mohaha, give me friday, jag tror de kan bli skoj ! :P
Måste bara styyra lite..

Natten nu så man pallar imorn, hoho ;)


Tragisk dag men med trevligt sällskap.

Idag har vi varit till Tanja åh Stefan åh hälsat på. Mkt trevligt =)
Sitter hos mamma nu, väntar på att Karron ska höra av sig, vi tänkte hänga gäng, det är också mkt trevligt.

Dock har väl mina hjärnspöken tagit över, totally. That sucks. Vette fan vad jag ska ta mig till ?!  Orkar inte ha det så här iaf. Jag fattar ingenting, iiiingentiing. Why ?! Jag försöker intala mig själv att oron jag känner är helt i onödan, men ju längre tid det går destomer ångest får jag.. Eller inte ångest kanske, men större klump i magen åh oro.. Varför ska alltid jag utsättas för det här ? Korkade jag, korkade korkade jag. Well, har mig själv att skylla. I just can´t get over it !

Kärleken ingen kan ta ifrån mig.

It´s a sunny day =)

Ännu en dag med sol, skööönt, åh jag är ledig, perfekt !

Skulle ha farit till stallet idag, men kroppen tillåter inte ett ridpass :S
Gode less på att bara vara till hälften människa, haha det lät ju lite knas kanske, menmen..

Oliver tar redan en p-nap, sen blir det lunch för att åka till G-stan sen åh hälsa på, kolla in nya läggan åh busa med Prick =) Ska bli skoj ! Pressa lite i solen, hoho =D

Jorden anropar.. What the hell is going on ?
Ψ


Shuu !


ängslig..

Hms, känner mig som smått frustrerad ikväll. Lätt retlig åh uttråkad. Känner mig ängslig. Det finns alldeles för mycke "dötid" till tankar, mindre bra enligt mig.
Ligger i soffan åh rullar tummarna till Rederiet, något måste man ju göra tills man somnar. Det är kvällar som den här jag är mörkrädd. Jag har ett behov av kontakt om man så säger..

True

"Du har vunnit och förlorat,
du har sett dig själv i spegeln,
du har vaknat i fel säng, du har vart kär.
Och framtiden väntar nu som en farlig gåta.
Man har bråttom dit, sen är man där"

Dan Harry om jag får be !

Haha, Danne är ju bara för rolig ibland.

Har varit åh rännt med mamma åh Danne, blev en svängom till storheden sen lät vi hundarna springa. Då visade Oliver hur gamla tanter går, hahahahaha, sötasteee ! Mamma har tydligen övat med honom, haha.

Nu är vi hemma, ska försöka få lillen att sova för jag är dundertrött, han också för den delen. Sen ska jag ta mig en varm dusch innan jag fryyyser ihjäl, åh efter de blir de krypa ner under täcket åh äta Marabou Amigo till Rederiet, yeah !

Imorn är jag ledig, meeest skönt ! Dock har jag sånn jävla huvudvärk så hälften vore nog, får bara hoppas den är borta tills imorn. Håll en tumme !

Hejs !

Oliver =)

Måste ju gratta min lilla kille Oliver på namnsdagen =)
Hurra !


Onsdag

Mitt barn sitter åh äter hallonkräm åh smörgås, behöver jag säga att hela barnet är rött ? Haha, grisungen ! Man får klä av han till bara blöja när han äter typ, annars blir det inte kul att tvätta kläderna.
På tal om tvätta kläder, jag har hunnit slänga igång en maskin på morgonen, känner mig duktig för har även hunnit plocka ihop lite.

Jobba idag, ledig imorn, yippiee !
Hann dock inte sola igår före jobbet för jag började tidigare så tänkte försöka hinna det idag innan jobbet.

Kanske dax att börja göra oss i ordning om vi ska hinna =)

Puss ;)


Nya länkar ! =)

Ni har väl inte missat att jag lagt in nya länkar till olika bloggar jag läser i min länklista ? =)

Tuffast av dom alla, min mormor, 62år gammal, bloggar hon också !
Kolla vettja !


Grattis på 2års dagen :)

Idag är ingen vanlig dag, nej det är Vincent åh Ellens födelsedag, hurra hurra hurra !
Tänka sig att småttingarna börjar bli stora nu. Jag minns fortfarande denna dag för 2 år sen, när dom äntligen tittade ut.
Gull-trollen :)



Tjing =)

Har just slängt lilleman i säng, får se om han somnar.

Själv är jag trött, på bra humör men trött. Har varit rätt mkt att göra på jobbet idag eftersom vi haft stängt 2 dagar åh varit tvungen att ta igen lite. Men det gick sig de också. Sen finns det ju en person jag sku vela kutta i småbitar ibland menmen en dag ger jag igen för all skit, en vacker dag.. Kul att äntligen få jobba med Moa igen, åh nu längtar jag till fedag då vi ska slå ihop klackarna åh dra en afterwork (typ).. =)

Ikväll händer inte så mkt, ska fixa med mitt nya projekt åh ta mig en varm dusch för jag fryser åh doftar burgare, blää !

Återkommer ;P


Det ska va bilar !

P & K !


Tillbaka till vardagen =)

Påsken är över åh idag är en helt vanlig tisdag, skönt !
Ska strax kila iväg till dagis, ska träffa rektorn 08.30, pga mitt missnöje med dagiset vissa stunder. Så då lämnar jag Oliver i samma veva åh efter mötet blir det en sväng i solariet åh sen jobba sig lite 11-18. Stänger med Moa, weeey ! =D

Nävetnivad, sånt här har jag inte tid med nu.
Hörs ikväll ! =)
Byee !


Bjuder på bilder..

Är på väg att stänga min blå så man orkar upp imorn men tänkte jag slänger upp lite bilder först.

  
Världens finaste charmtroll !

 
Min älskade son !

  
Black and white !


Själen har även färg !

 
Kittla mamma med fjädern, sen krama mamma !
Mys-ungen =)


Hoppas ni haft en bra påsk, för det har då jag =)

G-night !

=)

Vi har varit ut en stund i solen, men mesta tiden spenderades på parkeringen åh kolla på bilar, haha.

Bilfantasten nr. 1 ! =)


Hur söt får man bli egentligen ? =)


Stor Traktorn =)

Godmorgon !
Idag är det måndag, annandag påsk, vilket betyder att vardagen är tillbaka i morgon. Dagis, jobb osv. Det ska bli skönt, även om det även varit skönt att vara ledig.

Igår var då en chill dag, gjorde inte allt för mkt. Vann inte ett skit på bingolotto heller för den delen.

Det är soligt åh verkar bli varmt idag så ska passa på att vara ute med Oliver. Ta en prommis osv.

Måste kila åh roa Oliver innan han börjar klättra på väggarna nu.
Uppdaterar bättre sen =)



msn skit !

Suck, msn funkar inte. Har tillåhmed prövat ta bort åh installera om det men det funkar inte. Skyller på min syster för det var efter dom använt datorn som det inte funka.. Less less..

Åh inte hittar jag nån säng till barnet heller..
Men har iaf hunnit färga håret på morgonen så lite har jag då hunnit med.

Ska ta en p-nap nu medans barnet gör det.

Later !

En dag utan bloggen.

Igår blev det inte att blogga nå, jag kände helt enkelt inte för det.
Men jag ska berätta åt er nu om i fredags..

Jag åh Dessan var ute åh snurra, käkade på donken, snackade skit åh hade allmänt trevligt.
Jag tröck i mig i svag grogg åh en cider, ärligt så hade jag lika kunnat skippa det för jag hade lika kul ändå. Menmen..

Lördagen spenderades hos farmor & farfar med god mat åh påskägg =)
Hängde även med Dessan en stund, typ till kl 19.
Film, godis, sängen.

Vaknade just efter 7 idag, Oliver har sovit hela natten =) Sköööönt !

Dock hände det en grej igår, min klätterapa till son klättrade ur spjälsängen. Jag hörde ett duns, flög upp ur soffan åh kutade in till han. Hysteriskt ledsen liten killen men han hade inte slagit sig, han blev nog mest rädd. Mamma fick komma med resesängen så han har fått sova i den i natt för den är svårare att ta sig ur.
Så idag måste vi ha tag i en barnsäng åt han. Har mått jätte dåligt över att han klättrade ur. Sätter han inte i en spjälsäng igen =/

Ne, nu ska jag surfa vidare på blocket åh se om de finns nå intressant.

tonight´s the night !

Weeey !
Har vart över till Raiijs åh pimplat kaffe åh snackat skit för att hålla igång. Trevlans ! Åh fint place hon skaffat sig =) Typ som min fast det saknas rum hoho.

Ikväll blir det att vara med Dessan, wiie, måste bara ringa pappa åh höra om vi kan låna biiilen.
Bäst att ringa nu..
Så nu var det fixat =D Gick perfa !
Nu var ju bara frågan vad fan som händer ikväll !? Haha..

Nu ska jag p-nappa medans lilleman sover en svängom.


En kulen natt natt natt !

Shit vilken kväll alltså.
Sinnessjukt så mkt folk det var ! Vi hängde in ca 800 jackor, varenda galge var slut så Jessica hittade på egna nr, haha. Men kul var det =) Åh en tjej fick besöka farbror blå, ska man ha falsk-leg bör man nog välja ett leg från en annan stad, det händer ju faktiskt att andra känner den tjejen man påstår sig vara, bra däär ! =P

Kom då hem just efter 4, somnade dock inte förrän just före 5.
Oliver vaknade just före 7, men syster åh Sara tog han så jag fick sova någon timme till, tack så mkt.

Nu har jag lagt O för en powernap. Ska också passa på att vila.

Ska vi ta en snabbis ? :P

Haha, den som vill kan ju förvränga det i sin egna fantasi !

Lämnade då barnet på dagis, for in till stan, solade sig lite åh knallade sen till jobbet.
Hängde ett tag åh började jobba där vid 10.30, flamsat runt åh krigat med Jens, haha, nog har vi allt kul på jobbet noog ! Sen så blev det lite ändrat så vi stängde 17.30, jag åh Jens. Lätt var det, bara allt i soporna för vi har stängt imorn, höhö. Var hemma vid 18. Mamma kom hit med min syster ( som för övrigt heter ELIN för er som inte fattat det när jag bara använt mig av bokstaven E i vissa inlägg, haha, vojvoj ! ), Sara åh Oliver.

Nu sover buset, tjejerna spelar spel åh jag nöter dator i väntan på att klockan ska bli lite mer så man får dra sig mot stan åh nästa jobb, Grace 22.30-03.30.. Inte kommer jag vara nå less på fyllskallar efter detta inte, voj ! Åh hur trött jag kommer vara ska vi nog inte ens prata om ! Men det ska bli fun ! Jobbar ju med Jesscia åh Madde =)

HEJ DU GLADÈ !

Skärtorsdag =)

Eller säärtorsdag om jag får säga mitt !
Oliver har börjat dagen med att vägra frukost åh vägrat klä på sig. Men nu står han iaf i mitt sovrumsfönster i vanliga kläder åh kollar på bilarna, liiite nöjd kille alltså ! =)

Ska lämna Oliver på dagis vid 9, sen åka in till stan åh sola innan jag börjar jobba.
Efter jobbet blir det hem åh duscha, chilla åh söva Oliver innan man ska tillbaka till stan för att jobba ännu mera. Är ju "ledig" 4 timmar mellan så..
Usch, det lär vara hur mkt fyllisar som helst idag juue, inte så konstigt om man ska jobba på krogen då men syftade på allt i allmänhet, det är ju faktist en röd dag imorn.
Ska iaf bli skönt att vara ledig fre-lör-sön-mån =D

Är det inte idag alla påskkärringar kliver på kvasten åh drar till blåkulla ? =)

Puss åh Goddag !


Sömnproblemooos !

Efter att jag lämnat Oliver på dagis imorse blev det att övningsköra med pappa åh syster. Det gick suuuper fast man blir allt snurrig av alla rondeller, haha.
Sen jobbade jag 11-18, sista timmarna gick segt för det fanns inget att göra, jag åh Jens hade vart så duktiga åh fixat allt typ när Nadja kom.
Hemma var det en vild Oliver, men han somnade iaf ganska fort =) Sötnosen min !

Är super trött åh borde verkligen sova för jobbar först 11-18 imorn på korvgubben åh sen 22.30-03.30 på Grace. Ska bli skoj ! Dock mindre skoj på fredag morgon när man kliver upp med barnet vid 7 =S

Blir nog inget Kiruna heller som det ser ut, lite besviken Theresé, såg fram emot att komma bort, hade verkligen behövt det.. Nåja, överlever nog, har ju gjort det hittills såå..

Ne, om man sku försöka sova då.. Gick inte så bra nyss när jag testade men det är värt ett försök till !

G-NIGHT !


Hej du glade ! =P

Igår vart det först jobba.. Jens är ju bara för rolig, haha. Jag sprutade ner han med ketchup, wiie va skoj det var. Mindre skoj var det när han spruta senap på mig, haha. Slutade kl 16, bytte om, colan tog helt slut, sprang på ice, inge colaplattor hade dom heller, tillbaka till jobbet, ringde runt överallt åh ingenstans. Fick slita på mig en t-shirt åh hoppa in i kassan, nadja var sen, fast vi trodde det var Moa som sku komma men hon var sjuk (krya på dig gumms).. Just efter halv 5 kunde jag kila.

For till farmor & farfar, åt middag åh busade, åt tårta för farmor fyllde år osv. Träffade familjen.
Väl hemma blev det kladdkaka med glass, slog på filmen Yesman men somnade på 2 röda !

Idag är det jobba 11-18, men innan jag börjar ska jag övningsköra med daddy =)
Min moster tog körkortet i måndags ( grattis grattis =D ), så nu vill jag faktiskt också ha ett körkort.
Dessutom börjar jag bli grymt lat av mig så det hade ju vart skönare med bil.

Nu ska jag försöka få lilleman frukost, hoppas på bättre lycka idag, håll tummen !

Bye!


Jag saknar honom, jag saknar honom massor :´(
Min underbara Fly.


Frukostvägran !

Oliver vägrar äta frukost, han har fullt upp med att härja med sin sparkbil. Har försökt få i honom allt möjligt men det går inte, han har inte tid att sitta still. Well, han klarar sig nog, han åt ju välling just före 6.

Skönt att jobba 9.30-16 idag, tack TP, fast jag måste åka så jag är där just efter 9 så jag hinner köra mina jobbkläder i torken innan 10. Så gåre när man är liten, har inte ens likadana byxor som alla andra, har ett par som är miniiii. Men man känner sig inte så stor med sina 164,5cm åh 49,5kg, haha. Åh om nån tycker att man står ostadigt på jorden får man väl skylla på mini fötterna med storlek 34-35. Haha, fan va liiiten jag låter, haha.

Ne, om man skulle ta åh dra dammsugaren över golvet innan man ska iväg till dagis åh jobb..

Pusstja ! =)


Lilleman visar sitt humör !

När liten blir stor..

Var in på mammas pixbox åh tittade. Hittade denna söta bild på lille Vincent när han var nykläckt, inte långt efter att jag fått veta att jag väntade en egen liten plutt. Tänka sig vad tiden går fort, om några dagar fyller han 2år åh vi ska på kalas =)




That´s sweeet ! =)

Inte hade vi det ju lite slött på jobbet idag, åh dessutom var vi 3st till 18. Sen stängde jag åh Jens 19. Stan har varit stendöd, inte en kotte ! Knappt en kund !? Men inte klagar jag inte, skönt som fan när det var första svängen på närmare 3 veckor som man jobbade =P

Jag öppnar imorn, skulle ha jobbat 11-18 men TP sku inte jobba så fick hans pass, gode nöjd tjej. 9.30-16 imorn alltså, det är nice =)

Nåja, när jag kom hem var O fortfarande vaken, pigg som f-n är han fortfarande. Nyss stog han uppe på tvbänken åh dansade till Hannah Montana på disneychannel ! Haha !! Har gett han ett bad för att trötta ut honom, enda som hände av det är väl att hela badrumsgolvet blev en enda stor vattenpöl. Ajja, då slipper man skura det iaf =P

Ne, nu ska jag fortsätta trötta ut buset =)

P & K ! =)

Skvallerkärring !

Det är mycket som händer i mitt liv ska ni veta, mycket som jag inte skriver här.
Varför gör jag inte det då ? Jooå, för det angår inte er helt enkelt.
Det finns så sjukt många nyfikna personer, åh visst, jag erkänner jag tycker det är svin kul att få veta saker om andra. Men det finns dom som missbrukar det dom får veta, förvränger åh gör sina egna meningar av saken, därav skippar jag att berätta allt "intressant" åt er !

Nu ska jag fortsätta äta piggelin-glss, Oliver bjuder så snällt på sin glass åt mig, haha. Men tur att de finns en hel låda i frysen ;)

Bra där, thessan !

Haha, jag skulle säga att jag var kramsjuk på engelska, snabbt slänger jag ur mig "hugsick". Int så smart va tjejen ! Haha. Borde nog plugga upp mina egelskabetyg tror ja.. en vacker dag.




Bra låååt ! =)

Måndag igen då !

Idag har vi sovit till halv 8, det var skönt !
Fast jag är ändå trött, grymt jävla trött =/

Oliver ska få vara hemma från dagis idag, vi ska till hertsön åh mysa hos farmor & farfar. Farmor fyller nämnligen år imorgon, men då jobbar jag hela dagen så då hinner vi inte dit. Jag jobbar idag också, men bara 16.30-19.30, skönt för hade inte orkat ett helt pass idag, är ju faktiskt inte frisk ännu.

Nånå, nu ska vi äta frukost.
Pusshej !


Milkbay !

Sitter hos mamma på mjölkudden, dom har just börjat med middagen.
Det blir lax med ost på i ugn åh såser åh potatis till, muuuummmmaaaa ! =)

Vi tog en prommis hit tidigare idag, umgåtts med familyy.
Spelar skipbo med syster åh Krille. Jag vann 2 första gångerna, sen 3e gången kom jag sist för min 4a ville sig inte, haha.

Oliver far runt åh kör med motorcykeln, han är så sööt åh stolt min lilla prins..

 




Vi har även hunnit med att vara ute i solen, myspys =)
Varit åh handlat åh släppt doggysarna så dom fick springa av sig lite.



Nu ska jag fortsätta vara social med gänget ! =)




Solig söndag =)

Idag tror jag vi ska vara ute, hade egentligen tänkt åka åh bada men det är ju så härligt väder ute så inte vill man vara inne då inte.

Oliver springer runt med sina bilar åh låter brumm brumm brumm, så jag får se barnpogramet själv, haha.
Ska kila åh göra frulle åt oss nu =)

Hörs sen !


Min snygging i bollhavet på leos. 10 månader gammal ! =)


3 små moppepojkar

Puh, äntligen hemma !

Blev som sagt att åka till mami. D kom dit med lill-prinsen. Syster kom också hem med 3 små moppepojkar (tss) åh Sara. Oliver busade på åh gjorde sig till, sötnooosen ! Så var jag till moster åh hämta en elmotorcykel till O också, tack så mkt, han gillar den verkligen =)

Nu sitter vi (läs therese, oliver kutar runt helt hyperbusig) åh ser barnpogram. Prövade lägga pysen men han blir hysterisk åh tänker inte sova fast han börjar bli massa trött åh klockan är över 8. Vet inte riktigt vad de är med han, vill knappt äta sin välling som han annars älskar.. Nåja.. de blir nog bra, han får vara uppe en liten stund till då eftersom hans dygnsrytm ändå blev fucked up idag.

Haha, jag tror problemet kan vara löst nu. Det luktar illa åh betyder att man ska byta blöja, förstår ni då vad jag mena ? =P

Dax att kila !
 



Bilfantasten nr. 1 =)
9 månader old.


Long time ago..

Ska åka till mamma nu, Daniel ville komma med Oliver ännu tidigare så snart får jag mysa med min prins.
Kollade nå gamla pics.
Se så liten plutten var ♥



  


Heeelt craaazy !

Shit vilket kväll igår alltså, helt craaazy ! NOT !
Theresé var hemma före 12, sköönt. Tog mig ett varmt bad för frös nå jävulskt åh sen hoppade jag i säng för att sova. Eehjaa, det gick ju som det gick, galet less vart jag.

Annars har det hunnit bli subway macka åh dra-i-gång-bilhjälp med Karro idag.
Men nu ligger man hemma på soffan igen åh är trötttt ! För inte kan honsomhetertheresé sova ut på morgonen när hon är van att kliva upp tidigt med buset..

Buset kommer iaf hem mellan 5-6 ikväll. Läängtar efter honom så det gör ont i hela kroppen ! Så när han kommit blir det mys hela kvällen för bara oss 2. Äta lördagsgodis åh se film. Sen sova tidigt ! =)


To mush on one day !

Jag tänker inte berätta om min eftermiddag mer än att jag umgåtts med Jessica. Sen vill jag säga tack till 2 personer på stan som kanske inte läser detta men ni fick en stor klump i min mage att minska ordentligt. "i 2 goda händer blev nu 4".
Måste även tacka Jessica för att hon fanns idag, utan henne hade jag gått under !

Jag ska även tacka en annan tjej, M. För att hon lyssnar på mig när jag behöver prata. Jag har aldrig träffat henne, tror ja, man vet aldrig, kanske har vi setts ? Haha. Det betyder då väldigt mkt för mig. =)

Nu ska jag duscha, slänga på hårförlängningen åh invänta Scharro, min date för kvällen !

P-nap !

Jahaja, nu har man sovit. Oliver vaknade också nyss. Massa skönt var det =)

Ska ta åh mysa med min bebis nu, om ca 2 timmar kommer ju hans pappa åh hämtar honom så måste passa på. När O har farit ska jag nog in till stan åh ta en fika med Jessica, men det blir bara en snabbis så jag får hämta det där schemat från jobbet också. Inte så bra om man inte vet hur man jobbar på måndag =P

Ikväll blir det förhoppningsvis att umgås med the best in berit. Need my girl ! Usch åh tvii, vill bort från lulejååååååw gärna igår ! Men nästa vecka far man ju mest troligen, wiie !

Succkk..

Blev ingen sång, missade första bussen åh tur i oturen var väl de för jag började må svin dåligt igen så det var bara gå hem igen.

Ska ge lilleman lunch nu åh sen ska vi vila en stund.

På återseende !

Babysången idag =)

Morgonen har varit tragisk ! Oliver vaknade 05.20, helt hysterisk, skulle inte äta, dricka eller sova. Så det var bara upp åh hoppa ! Men sen 06.30 kröp han upp i min säng åh somnade om till kl 8. Då sov jag också, mest skönt vare !

Vi har nyss ätit frukost, ska göra oss klara åh fara in till stan på babysången, har inte varit där på super länge nu, Oliver som älskar att dansa åh sjunga åh spela. Det ska bli kul ! Emelie åh Vilma ska också =) Jag måste ändå in till jobbet åh hämta ett nytt schema som börjar gälla måndag så då är det lika att gå på sången också, så O får roa sig lite. Tror det blir lunch med Linda sen, äta bör man annars dör man !

Kring 15 åker barnet till sin pappa, men han kommer tillbaka redan på lördag kväll =) D skulle jobba söndag så han frågade om jag kunde ta O redan på lördag, det är ju självklart jag kan, blev glad när han fråga, tycker det är lite jobbigt att vara ifrån O ända från fredag till söndag. Det värker i mammahjärtat dåå ! =/

Ne, bussen går på mindre än en timme så dax att hoppa i nå kläder osv.

Pusshej !


Tycker om denna bild =)

Mr. Raindrop

Sitter hos pappa nu, har håller på att laga massa god mat med fläskfilé osv, mumma !
Pappas mat är lätt den bästa !

Lillebror kom åh pillra på min dator just, detta är vad han tröck igång.



Haha, droppelidropp ! =)
Som roliga blå figurer !

Tralalalaa..

Oliver har däckat i soffan för en stund sen, jag sitter åh trummar fingrarna åh väntar på att han ska vakna, haha.

Pappa kommer åh hämtar oss på ett tag, vi ska åka dit åh vara idag.. Myys !
Ska passa på att ta med mig datorn så jag får nå fason på den, Theresé tekniska fingrar är inget att hurra för ! Tur att man har lillebror al a dataneeard åh en teknisk daddy som kan hälpa !

Pusstja !

Kurragömma !

Vars är Oliver ?


 

-Tittuuuuut !



Sovmorgon =D

Godmorgon !
Idag har vi sovit till ca 7.30. Tack min underbara son, det behövde din mamm !
Oliver är ledig från dagis idag, Saknade honom så mkt igår så vill ha han hemma idag åh kramas. Måste passa på för imorgon åker han till sin pappa åh kommer inte hem förrän söndag, huuhh. Men de ska bli kul för pysen.

Dock blir det inte bara att vara hemma för våran del idag, vi måste nämnligen åka in till stan åh lämna in mina läkarintyg på jobbet. Så om nån är sugen på att luncha är det bara höra av sig. Sen ska vi vara ute åh leka också, Oliver tycker det är kul att vara ute så han måste ju få springa av sig lite.

Kanske blir att åka till hertsön också idag, hälsa på pappa/morfar åh min farmor & farfar. Har man tur kanske lillebror har tid att vara lite social också, men då ska man ha jäkligt tur, dataneeeearden !

Home sweet home !

Efter att jag hämtat Oliver på dagis, där jag för övrigt mötte Dessan som var åh hämtade Vinne, så prommade jag till mamma. Fick sällskap av Dess en bit =) Sen såg syster mig från bussen när jag gick så hon hoppade av vid kyrkan åh gick sista biten med oss, trevligt trevligt.

Hemma hos mamma blev det pannkaka till middag, mums. Sen klädde vi på oss igen åh for till Maxi åh handlade, sen vidare till min mammas sambos mamma i Gstan åh drack kaffe åh fixade med skotern så det blir nå sprätt i den till påsk =)

Oliver höll sig vaken hela vägen hem men sen stupade han gott i sängen på en gång.

Jag ska sova nu, har så ont i huvudet att jag inte kan röra nacken =S
Var bara tvungen att skriva ett inlägg så jag kan sova gott sen, haha.

Sweet Dreams !

Paksuniemi =)

Mamma sa just att dom nog åker upp till Paksu över påsken, myys.
Funderar starkt på att följa med, det hade vart hur härligt som helst att åka till mormor & morfar.
Har inte varit där på väldigt länge nu. Oliver har aldrig varit där.
Det skulle nog vara jätte kul för honom också..
Åka skoter, grilla korv, bada bastu, kolla ishotellet (ett måste ! Jag ska gifta mig där helt klart när jag väl gifter mig) osv.

Låter det inte mysigt ? =)

Nog är han söt alltid =)



Vad tror ni han gör ? =)

Kan ge er 2 ledtrådar..
1. Det ger hans mamma huvudvärk.
2. Det kommer från köket !

Min älskade underbara gullunge =)

Smaaart tjej !

Snacka om att ha koll, nooot !
Här har jag suttit åh ringt åh inväntat samtal osv för att få min sjukskrivning förlängd för mitt kropp är stööörd ! And guess what, noll koll har jag, är ju för fasiken sjukskriven till den 5e April på pappret. Bra där tjejen ! Virrpanna ! =S


Ohh noo !

Nu vet jag vad jag missade igår, finalen av Den rätta för Rosing..
Klickade mig in på blogg.se åh där ser jag ju att hugo vunnit, weeehyy !
Då kommer man på att man missade finalen igår, bra dääär Theresé.
Dagvild, dagvild, dagvild.. Missade alla mina pogram igår =/

Det var då rätt som vann, Hugo alltså. Han var den bästa av grabbarna, snyggaste också.

April april din dumma sill !

Idag är det första April, dagen då man "får" luras.
Inte för att det spelar mig nån roll, lär nog bara bli lurad, som vanligt, haha.

Jag är så slut i kroppen så hälften vore nog, kroppen har inge ork till något. Nacken gör ont för min ständiga huvudvärk, suuck.. Åh så sägs det att man ska jobba idag, yeeyh vilken dag !

Ne, jag sitter åh väntar på att vårdcentralen ska ringa upp, för det här kommer inte gå, ALDRIG att min kropp orkar stå upp åh slita åh ha sig 11-18 idag, då kan jag lika gärna ta livet av mig genom en hängning, samma resultat men på snabbare tid.

Great va ?


Hur söt får man bli egentligen ? ♥

RSS 2.0